SKS Group


Työpaikat

Tuotantokoordinaattori SKS Mekaniikkaan

Haemme SKS Mekaniikka Oy:n koneistamoon, varasto- ja valmistusyksikköön tuotantokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle Varistoon.

Tehtäviisi kuuluu koneistamon töiden koordinointi. Työ sisältää tulevien töiden dokumenttien tulostuksen, töihin liittyvien asioiden selvittämistä myynnin kanssa, töiden valmiiksi kuittaamisen ja valmiiden kappaleiden tarkistusmittaamista. Tarvittaessa kiilauravetojen ja pidätinruuvien koneistamista. Lisäksi ylläpidät koneistamon siisteyttä ja järjestystä yhdessä koneistamon tiimiläisten kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos
•    olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja
•    kommunikoit sujuvasti suomen kielellä
•    sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
•    haluat oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi
•    sinulla on tekninen peruskoulutus tai kokemuksen kautta hankittua osaamista metallialan töistä
•    tietotekniset perustaitosi ovat hyvät (Outlook, MS-office) ja sinulla on käyttökokemusta SAPin tuotannonohjausjärjestelmästä.

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on
•    teknisten piirustusten lukutaito
•    kokemusta mekaanisista mittalaitteista sekä mittaustaitoa
•    voimansiirtokomponenttien sekä koneistettavien kappaleiden tuntemusta
•    trukkikortti.

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, osaavan tiimimme tuen, mukavat työkaverit, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 3.3.2019 mennessä rekrytointi−koneistus@sks.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Henrik Söderström puh. 0400 735 814.
Soittoajat ti 19.2. klo 10-11 ja 13-14,  ti 26.2. klo 10-11 ja 13-14, to 28.2. klo 10-11 ja 13-14.
Tekninen asiantuntija SKS Mekaniikkaan

Haemme SKS Mekaniikka Oy:n tekniseen asiakaspalvelutiimiimme asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai Vantaalle. Tehtävääsi kuuluu yritysasiakkaiden kanssa työskentely puhelimitse, mekaanisten komponenttien myyntitilausten ja -tarjousten käsittely sekä tekninen tuki ja asiakaspalvelu. Olet osa myyntitiimiämme ja saavuttamassa yhteiset tavoitteet.

Olet etsimämme henkilö, jos
•    olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja
•    sinulla on innostusta ja halua asiakaspalveluun
•    kommunikoit sujuvasti suomen- ja englanninkielellä
•    sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
•    sinulla on halu oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi ja nautit asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta.
•    sinulla on tekninen koulutus (esim. kone- tai koneautomaatioinsinööri)

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai juuri valmistunut. SKS kouluttaa sinut tuotevalikoimamme asiantuntijaksi.
Teknisenä asiantuntijana pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä alan uusimpien teknisten tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, innostavan ja osaavan tiimimme tuen, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä alan huippuosaajien tiimiimme, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 28.2.2019 mennessä rekrytointi@sks.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Katri Hopeakoski puh. 040 801 1925 tai myyntipäällikkö Timo Tepponen puh. 050 371 2003 arkisin klo 9:00–17:00.
Avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole avoinna juuri nyt sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Käsittelemme avoimia hakemuksia säännöllisesti ja olemme yhteydessä henkilöihin, jotka ovat mahdollisesti taustaltaan ja kokemukseltaan sopivia meillä avautuviin tehtäviin.

Teemme mielellämme myös opiskelija- ja oppilaitosyhteistyötä. Voit hakea harjoittelupaikkaa, kesätyöpaikkaa tai tiedustella lopputyömahdollisuuksista avoimen hakemuksen kautta. Harjoittelu-, kesätyö- ja lopputyöpaikat käsitellään tapauskohtaisesti.

Esittelyssä työharjoittelijamme Niko


”Moikka, olen Niko ja SKS Mechatronicsilla työharjoittelussa. Harjoittelu on loppusuoralla ja vuodenvaihteen jälkeen palaankin koulunpenkille. Opiskelen Leppävaaran Omniassa koneenasentajaksi ja valmistun muutaman kuukauden päästä. Kotona vapaa-ajalla olen mielelläni autotallissa korjaamassa ja rakentamassa vanhoja Amerikan autoja, moottoripyöriä ja mopoja.

Työharjoittelussa olen avustanut teatterimekaniikan asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä. Työtehtävät ovat vieneet mukanaan mm. Espoon suunnille huoltokeikoille. Parasta on ollut päästä tekemään vähän kaikenlaista asennushommaa, esim. ketjunostimien ja trussien asennusta. Samalla on oppinut teatterimekaniikasta ja päässyt tutustumaan siihen liittyviin laitteisiin. Olen aiemminkin ollut SKS:llä töissä. Olin SKS Mekaniikan asennustiimissä kesätöissä vuonna 2017 ja 2018. Suurimman osan kesästä olin vaihde-, igus- ja ketjupajalla.”