SKS Group

Materiaalipankki

Kuvien käyttöehdot

Olet tervetullut käyttämään SKS Groupin kuvia alla mainituin käyttöehdoin ja edellytyksin.

Kuvat ja muut aineistot ovat saatavilla rajoitettua käyttöä varten. Tarkoitus on tarjota aineistoja median, SKS Groupin yhteistyökumppanien ja henkilöstön käyttöä varten. Kuvat on tarkoitettu ainoastaan ei-kaupallista käyttöä varten.

Aineistoja voidaan käyttää ainoastaan yhteydessä, jossa puhutaan SKS Groupista tai sen tytäryhtiöstä ja käytön yhteydessä on mainittava lähteenä SKS Group Oy tai kuvan tiedoissa mainittu tytäryhtiö. Käyttäjä ei saa muulla tavoin hyödyntää palvelua tai sen osia ilman SKS Group etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Käyttäjillä ei ole oikeutta muokata, kopioida, levittää, välittää, esittää, edelleenvälittää, toisintaa, julkaista, lisensioida, hyödyntää kaupallisesti, käyttää johdannaisteosten luomiseen, siirtää tai myydä mitään aineistoa, joka esiintyy tällä sivulla ilman SKS Groupin etukäteen antamaa kirjallista lupaa siihen.

Tämän sivun sisältö on tekijänoikeuden alaista aineistoa. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat SKS Groupille, ellei toisin ole mainittu. Aineistojen kopiointi toiselle palvelimelle tai sijaintipaikkaan julkaisua, toisintamista tai levittämistä varten, on nimenomaisesti kielletty.

Mikäli Sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, ota yhteyttä meihin:
Puh. 020 764 61, e-mail: sksgroup@sks.fi, SKS Group Oy, PL 122, 01721 Vantaa

LOGOT

KUVAT