SKS Group

Elinkaaripalvelut

SKS Control tarjoaa kattavasti elinkaaripalveluita asiakkailleen.

Huolto ja kunnossapito
Teemme huoltokäynnit ja kenttäkorjaukset laitteiden asennuspaikalla Suomessa ja ulkomailla. Koneenvalmistajien ulkomaisilla asiakkailla on käytettävissä päämiestemme kansainvälinen verkosto, jonka avulla apu ja varaosat saadaan vikatapauksissa nopeasti paikalle.

Laitekorjaamo
Korjaamomme huolehtii edustamiemme laitteiden korjauksista ja huolloista. Vantaan Varistossa sijaitsevassa korjaamossa tehdään päämiesten valtuuttamana takuu- ja muita korjauksia sekä laitteiden tarkastuksia ja päivityksiä alkuperäisiä varaosia käyttäen. Tarvittaessa huolehdimme myös laitteiden korjauksista päämiestemme tehtailla.

Varaosat ja vaihtolaitteet
Varastossa on suuri valikoima edustamiemme päämiesten sekä SKS Controlin omia tuotteita. Harvinaisempien osien vikaantuessa monet päämiehistämme toimittavat varaosia pikatoimituksina.

24h varaosapäivystys Vantaalla mahdollistaa varaosien toimitukset kaikkina vuorokauden aikoina.

Ylläpidämme suosituimmista varastoimistamme tuotteista vaihtolaitevarastoa, josta voimme toimittaa rikkoutuneen laitteen tilalle nopeasti ehjän. Vaihtolaitteen käyttö minimoi käyttökatkojen pituuden ja on usein muutenkin taloudellista.

Elinkaarihallinta
Monien investointihyödykkeiden suunniteltu elinikä yltää yli useankin komponentteina käytettävien laitteiden tuotesukupolven. Asiakkaan tuotteiden ja järjestelmien tuntemus yhdessä päämiestemme, tavarantoimittajiemme ja alihankkijoidemme kanssa antaa meille parhaat mahdollisuudet suunnitella tuotteiden ja järjestelmien elinkaarta. Näin huomioimme asiakaskohtaisesti käytettävien osien ja teknologioiden saatavuuden tuotteen elinkaaren näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla.


Corenso United hylsyleikkurin modernisointi

SKS Control ratkaisi Corenso United Loviisan hylsyleikkurin toimintaongelmat suunnittelemalla ja uusimalla linjastolle servot, taajuusmuuttajat ja ohjauskeskuksen. Asiakkaan hylsyleikkuri käyttäytyi arvaamattomasti tekemällä ylimääräisiä leikkauksia tai ei leikannut ollenkaan.
Alkuperäisten servo- ja taajuusmuuttajien toimittaja pyrki ratkaisemaan ongelman toimittamalla uudet komponentit. Valitettavasti vika toistui edelleen satunnaisesti ja käytön jatkuessa toistuvasti komponenttien vaihtamisen jälkeen.

SKS Control toimitti Corensolle SP-servokäytöt ja SK-taajuusmuuttajat sekä niiden parametroinnin ja ohjelmoinnin. Samalla uusittiin käyttöpääte ja käyttöliittymän ohjelmointi, sähkökeskus ja kaapelit.
SKS Controlin tekemän käyttöönoton jälkeen hylsyleikkurin toimintaan liittyneet ongelmat poistuivat uusien käyttöjen ja ohjelman myötä. Asiakas pystyi jatkamaan tuotantoa ilman kiusallisia katkoksia.

Corensolla on Ruotsissa vastaavanlainen hylsyleikkuri ja tässäkin linjassa ilmeni samanlaisia ongelmia, kuin Loviisassa. Leikkurin mekaniikka kaipasi myös uudistusta. SKS Control toimitti hylsyleikkuriin sähköisen uusinnan eli servokäyttöjen ja taajuusmuuttajien lisäksi vaihteet sekä moottorit. Samalla myös hylsytuurnan laitteisto uudistettiin. Linjaleikkuri varustettiin SKS Gateway-etäkäyttö mahdollisuudella.

Ruotsissa sijaitsevan hylsyleikkurin modernisointi tehtiin asiakkaan edustajien kanssa Loviisassa ja lopullinen käyttöönotto Ruotsissa, Corenson Loviisan edustajien kanssa. Hylsyleikkuri toimitettiin Loviisaan, purettiin osiin, uusittiin ja toimitettiin takaisin Ruotsiin. Muutostyöt ja asennukset sujuivat sovitussa aikataulussa ja linjan käyttöä pystyttiin jatkamaan ilman merkittäviä tuotannon menetyksiä.

Lataa tästä:
- SKS Control Palveluesite
- Huoltotyölähete
- Palveluhinnasto 1.1.2018 alkaen
- Servomoottorikorjaus